Run of split level storagewall, one of the bottom doors is open revealing the shelves inside the cupboard

INVESTMENT GROUP

CENTRAL LONDON OFFICE

These split level storagewall units could be some of the most bespoke modified units we've ever made. Designed to have a recessed channel along the middle, allowing for the top doors to be accessed without the use of a handle or push catch. 

They are fitted with incredibly high quality, specially ordered trim handles, which have been lacquered a RAL colour specified by the client. For even more proof that our storagewall system is the most versatile on the market; we removed the pelmets from this job, and too the doors as tight to the ceiling as possible. A design choice that wouldn't be possible with some of our competitors systems.

UNIT TYPES USED ON THIS PROJECT